Sus, jos şi ciclul se repetă

By on februarie 15th, 2013

Sunt momente când gândurile din toate direcţiile te apasă. Zeci de întrebări interioare răsar mai ceva decât ciupercile după ploaie. De la toate întrebările la care nu există un răspuns corect simţi o durere fizică. Vrei să le alungi încercând toate mijloacele care-ţi sunt cunoscute şi realizezi cu tristeţe că acest lucru nu urmează să se întâmple. Tragi aer adânc în piept. Încerci să îţi ţii răsuflarea, dar nimic nu se întâmplă. Pielea corpului te doare în continuare. Încerci să te bucuri cu un iaurt bun cu căpşuni. Cele 125g imediat dispar. Cu ele speri să dispară şi gândurile ce te macină. Dar ele nu, ele refuză să plece. Parcă reuşesc să te apese şi mai mult. Simţi că nu ai aer. Îţi lipseşte liniştea şi libertatea pe care ai avut-o ieri. Cum s-a întâmplat asta? Cine şi ce a provocat starea de sufocare? Un alt gând, o altă întrebare care te macină. Nu poţi să găseşti un răspuns nici la aceste întrebări.

În tot infernul acesta găseşti răspunsuri la întrebări pe care nici nu ţi le-ai spus. Sau poate ele erau aruncate undeva în subconştient. Poate era o problemă pe care ţi-ai pus-o cu mult timp în urmă, dar care nu necesita un răspuns imediat. Însă creierul uman are un mod interesant şi original de a lucra. Subconştientul are probabil memoria lui alocată de sistem. Aşa că lucrează în timpul lui propriu.

Căzăturile sunt necesare pentru ca să ai de unde să te ridici. Loviturile interioare au avantajul lor de a apărea. Este momentul în care toate emoţiile şi informaţiile pe care le-ai adunat în ultima perioadă sunt măcinate şi produsul final este aranjat frumuşel pe raftul desemnat de către sistem. Asta pentru ca mai târziu când ţi-e dor sau ai nevoie de această informaţie să ştii unde să o cauţi.

Din toată lupta interioară ieşi cu o înţelegere mai bună a ta, a ceea ce eşti, ce ai fost şi ce poţi fi. Trebuie doar să alegi viitorul. Aşa că orice depresie este un rău necesar câteodată!

Sursă foto

Dacă îţi place, distribuie:
No Comments

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.