Lumea din faţa geamului

By on decembrie 1st, 2011

Azi dimineaţă fac eu ochişori şi arunc o privire afară. Că de, să văd cum arată prima zi de iarnă în capitala Danemarcăi. Bineînţeles că cerul este cenuşiu şi îl mai văd eu albastru la hăt în primăvară. După ce m-am uitat în sus, am aruncat o privire şi în stradă. Astfel am văzut un autocar blocat între 2 maşinuţe parcate, care la rândul lui bloca circulaţia pe micuţa stradă pe care locuiesc eu.


A stat el aşa vreo 40 de minute până m-am hotărât să îl fotografiez şi să îl pun pe blog. În preajma autocarului stăteau şi reprezentanţii poliţiei din Copenhaga. O imagine oarecum amuzantă. Îmi imaginam ce s-ar fi întâmplat în Chişinău, Bucureşti sau orice alt orăşel de pe plaiul mioritic dacă un autocar plin cu oameni nu se putea mişca din cauza a două maşinuţe parcate. Îmi amintesc de un caz acum ceva timp în care vreo câţiva vârtoşi au mutat o maşină că le încurca circulaţia. Aici, din contră, au aşteptat până a venit proprietarul uneia din maşini şi aşa a reuşit autocarul să-şi continue călătoria. Mai jos aveţi 2 imagini cu autocarul.

Aici sunt şi „norocoşii” care au trebuit să aştepte mişcarea autocarului:

Citându-l pe Dragobete, autocarul ar fi stat blocat vreo 2 ore.


De asemenea, de la geamul apartamentului mai pot vedea geamurile amenajate cu ocazia sărbătorilor de iarnă:
Dacă îţi place, distribuie:
No Comments

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.