Faimosul pod Øresund

By on august 20th, 2011

În luna august am avut plăcerea de a avea în vizită nişte prieteni. Cu această ocazie am hotărât să profităm de campania: „O singură călătorie, 2 oraşe – 2 ţări”. Aşa am ales să mergem în oraşul suedez Malmø. Acesta este al 3-lea oraş ca dimensiune din Suedia cu câteva atracţii turistice interesante. În general mi s-a părut un oraş scandinavic obişnuit. Oricum, eu sunt îndrăgostită de străzile şi clădirile vechi păstrate din această regiune. Pentru mai multe informaţii despre ce aţi putea vizita în Malmø, daţi un click ici şa.


Pentru a ajunge din Copenhaga în Malmø sau invers trebuie să treci pe faimosul pod Øresund. Un pod construit peste Marea Baltică în doar 4 ani. Nouă ne-a luat 2 ani până am reconstruit podul peste râuleţul Cârţişoara. Dar asta este altă poveste.


Să revenim la oiţele noastre. La întoarcere am filmat din momentul în care a început podul pe malul suedez şi până la capătul lui danez. Video-ul îl puteţi vedea mai jos. Din start vă anunţ că sunt o amatoare, aşa că să nu vă aşteptaţi la vreun filmuleţ profesionist :-). Enjoy!
Dacă îţi place, distribuie:
Tags: , , , , ,
No Comments

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.