Ecou Românesc

By on martie 25th, 2012

În luna februarie am fost contactată de un membru al tinerei echipe Ecou Românesc. Am fost întrebată dacă mă interesează o colaborare cu proiectul ER. De la bun început am fost tentată să accept invitaţia pentru că scopul proiectului este unul nobil. Aşa că de acum încolo o să puteţi găsi articole semnate de mine şi la casuţa ER.

Dar ce este Ecou Românesc? O echipă de tineri care încearcă să aducă mai aproape român cu român. O scurtă descriere preluată de pe site-ul ER: „Ecou Românesc vrea să informeze atât românii din ţară despre comunităţile dinafara, cât şi invers. Mai mult, aceasta este o platformă care face conexiune între etnicii români din toata lumea, un loc unde să se cunoască, să comunice, şi să formeze o comunitate puternică.”

De fiecare dată când un articol scris de mine va fi publicat pe ER o să găsiţi un link direct către el şi la umila mea „căsuţă”. Tradiţia începe de azi: Rolul identităţii naţionale pentru românii dinafara graniţelor României.

 

Dacă îţi place, distribuie:
Tags: , ,
2 Comments
  1. 27 martie 2012 la 9:31 pm

    Ohoo, felicitari Rodica! Notat, trecut in browser la favorite ER!

  2. 27 martie 2012 la 10:02 pm

    Mersi frumos! Tot ce îmi doresc eu este să mă „lovească” inspiraţia şi să scriu despre români şi ale lor dileme :-).

    Eu zic că proiectul ER are viitor! Sper să ne întâlnim şi la o „poveste” pe ER :-).

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.