Danish on a Sunday

By on septembrie 16th, 2012

Duminica este o zi specială. Este specială pentru că oamenii încearcă să îşi petreacă timpul în sânul familiei şi a oamenilor dragi. Din când în când aceştia încearcă să caute câte o activitate care să-i scoată din rutina zilnică. Aşa că eu vin cu o sugestie pentru cei care locuiesc în Copenhaga şi vor să petreacă o duminică savurând cinematografia daneză. Institutul danez de film are o ofertă tare drăguţă pentru non-vorbitorii de limbă daneză. O dată la 2 săptămâni cei care vor să descopere sau să se bucure de cinematografia daneză au oportunitatea să vizioneze un film danez cu subtitrări în engleză. Biletul costă 65 kr. şi programul poate fi găsit aici.

Din lista prezentată acum eu am ochit deja 2-3 nume. Mă gândesc serios să îmi fac timp să ajung măcar într-una din duminici la institut. Copenhaghişti, v-am trezit interesul pentru vreunul din filmele care urmează să ruleze?

Dacă îţi place, distribuie:
2 Comments
  1. 22 septembrie 2012 la 10:30 am

    Duminicile erau splendide și-mi amintesc că-nainte de 89, filmele erau vizionate cu mare plăcere, era un tabiet de a te duce duminica la cinema sau să stai la televizor chiar la puținele filme difuzate pe atunci.
    Acum, lumea vizionează veroce zilnic filme,pierzându-se plăcerea.

  2. 22 septembrie 2012 la 11:10 am

    Eu tot încerc să îmi fac tradiţie să vizionez câte un film bun pe săptămână. Vreau să dedic duminica acestei activităţi. Să vedem ce îmi iese :-).

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.