Bucuria unui zâmbet

By on decembrie 25th, 2014

Viaţa este capricioasă în felul ei. Uneori te surprinde în moduri în care nici nu realizezi. Şi totuşi, cică lucrurile se întâmplă cu un motiv. Oare?

Oare ne căutăm noi singuri motivele? Oare subconştientul nostru funcţionează într-un mod diferit decât ne aşteptăm? Să credem în ceea ce raţionalizăm sau în ceea ce se întâmplă fără voia noastră (dar unde suntem complici)?

Mă gândeam în general la cei 26 de ani ai mei. 26 de ani plini în care am crescut mai mult decât ar fi trebuit în unele privinţe. Şi cu toate astea, în faţa unor provocări eu sunt un copil care încă mai are de experimentat atât, atât de multe. Şi da, sunt un copil. Sunt un copil pentru că aleg să fiu unul. În majoritatea timpului joc rolul adultului, dar îmi place să dau jos masca cât de des pot pentru că viaţa este mai frumoasă prin ochii copiilor.

Copiii sunt nişte fiinţe deosebite. Copiii se bucură de tot ce-i înconjoară şi sunt creativi prin naştere. Copiii se uită la tine ca la un Dumnezeu şi tot ei sunt cei care te pot face să te simţi Dumnezeu. Copiii sunt simpli şi naturali. Copiii sunt un suflet fin şi curat, iar zâmbetul lor face cât o mie de bucurii mici.

Background-ul desktop-ului meu este poza unui copil drag mie. Zâmbetul copilului îmi înseninează ziua de fiecare dată când văd poza. Fericirea supremă nu vine pe loc, ea este o adunătură de fericiri care se încheagă într-un tot. Aşa că eu îmi iau porţii mici de fericire în fiecare zi şi am siguranţa lor din bucuria unui zâmbet imortalizat.

Dacă îţi place, distribuie:
Tags: , , ,
No Comments

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.