Broen

By on noiembrie 23rd, 2012

Am descoperit şi savurat un nou serial. Serialul a apărut în anul 2011 şi este o producţie danezo-suedeză. Numele lui s-ar traduce „Podul” şi se referă la podul de peste Marea Baltică, numit Øresund. Serialul începe cu un corp poziţionat pe pod la graniţa dintre Danemarca şi Suedia. Aşa că investigaţiile se fac de către poliţia din Copenhaga şi cea din Malmø.

Am început să-l privesc pentru a mai asculta oleacă limba ţării adoptive şi pentru că, după cum spuneam cu ceva timp în urmă, mă pasionează serialele ce implică criminalistica. Mi-a plăcut „Broen” pentru că este diferit faţă de multitudinea oferită de posturile de televiziune americane. Pe IMDB serialul are nota 8.4 ceea ce ar trebui să vă asigure că vă „pierdeţi” timpul cu ceva de calitate. În cazul în care v-am trezit interesul, click aici :-).

P.S. După ce am văzut serialul am mari întrebări cum de suedezii se înţeleg cu danezii şi vice-versa. Geez, limbile sună atât de diferit pentru mine. Oh, well…maybe it is just me :-).

Sursa foto: http://www.tumblr.com

Dacă îţi place, distribuie:
Tags: ,
2 Comments
  1. avatar
    Jedy

    29 iulie 2017 la 1:50 pm

    Unde il pot gasi pe net???? Nici unul dintre site.uri nu este bunm nu merge filmul sau este sters…WTF?!

  2. 12 septembrie 2017 la 11:05 pm

    Bună! Cel mai probabil serialul nu mai este disponibil la acel link. Mult succes să-l găseşti altfel!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.