Amintiţi-vă!

By on octombrie 31st, 2011

Zilele acestea am comemorat trecerea în nefiinţă a marelui cuplu Ion şi Doina Aldea Teodorovici. Oameni care au luptat contra sistemului şi care au nădăjduit la un viitor mai bun al românilor de la est de Prut. Tot ei au cântat alături de prietenii, Grigore Vieru şi Adrian Păunescu, în faţa luptătorilor din războiul de pe Nistru pentru a le ridica moralul. Au fost nişte oameni deosebiţi care au susţinut cauza românismului şi care au militat pentru unirea Basarabiei cu România. Au murit promovând istoria şi limba română. Au devenit un simbol al cântecului de libertate şi a celor mai sacre aspiraţii ale românilor din Basarabia.


Pe cât de mulţi i-au plâns în 1992, pe atât de puţini îşi amintesc de ei astăzi şi de munca lor nepreţuită! În amintirea lor am ales să cânt „Aşa-i românul”. Vă mulţumesc că aţi existat, Ion şi Doina Aldea Teodorovici!
Dacă îţi place, distribuie:
Tags: , , , , , ,
No Comments

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.